Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 January 2012

Sudah Kena Main

Hahahaha.... Baru lagie rasanyer gua ader story dalam tajuk "Baik Ada Makna" ... hahaha .... tak sampai pon 48 jam... dah dengar ader kejutan lain... hahaha...

Bhai... lu ingat senang-senang ker Polis nak lepaskan lu orang sumer berhimpun di perkarangan Kompleks Mahkamah Jalan Duta tue bhai... sori la...

Kebenaran yang Polis kasi itu hari cuma berlakon jer bhai... sajer nak tunjuk baik.. tapi sebenarnya nak twist itu ini.. hahahaha..

Gua berani jamin... nanti biler lu orang berkumpul... tetiba jer ader mamat mana ntah akan buat provokasi kepada Polis.. pas tue Polis akan masuk menyerbu... dan berlakulah kekecohan.. bukan sekali dua dah Polis buat cara camnie... dan berpuluh kali... hahaha.. dah masak dah bhai...

Yang best tue.. takder saper kenal pon mamat yang buat provokasi tue... orang lain yang buat provokasi.. orang lain yang kena belasah dan tangkap... hahaha... lepas tue... media pencacai akan twist segala cerita... akan buat cerita yang buruk jer...

Macam haram... tak percaya kalu.. tengoklah nanti.. gua dah dapat baca dah cara media pencacai dan Polis bertindak... hahahaha...

1 comment:

  1. Gua lak dari tahun 98 dengar cerita mcm ni bhai, SB buat provokasi la, negara bankrupt la... Dulu gua percaya gak bhai, sbb tu tiap2 minggu gua kena pijak dgn FRU bhai...

    Tapi skarang dah maju bhai, ada hp kamera, ada video dan mcm2 lagi bhai, tak boleh tipu bhai... Balik2 mula yang provoke tu asik kita kenal, chegu bard, sam ketot, tian chua & adam adli... mcmana tu bhai?

    Haha.. Video & gambar2 tu tipu ke bhai?

    Cerita banyak tak guna, tembak tak kena, kita tunggu dan lihat bhai... Tapi lu jgn diam lak buat2 pandang tempat lain esok bhaii...

    bhaii...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja