Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 January 2012

Bapak Ayam Boleh Lepas Bebas Tidak Kena Tangkap

Pergh.. hebat la Malaysia nih... hebat sungguh... korang sumer boleh tengok... hanya kat Malaysia jer yang bapak ayam boleh lepas bebas tidak kena tangkap... malah bapak ayam nih boleh jer buat sidang akhbar... hahaha.. masuk tivi lagi... hahaha....

Yang best tue... bapak ayam nih pon dapat kawalan keselamatan daripada pihak Polis ... hohoho... hebatkan Malaysia nih.. sampaikan Polis pon terpaksa jaga keselamatan bapak ayam... siap bagi baju kalis peluru lagie... hahaha... Gua memang tau dah lama dah Polis-Polis dok jaga keselamatan ayam dan ibu bapak ayam merata tempat kat Malaysia nih... hahaha.. dah lama dah...

Yang peliknyer... JAIS, JAWI dan JAKIM pon tarak berani nak tangkap dan dakwa ini bapak ayam.... hahaha.. dier punya stok.. bukan setakat China Doll.. Siam Doll pon ader... hahaha...

Yang lagi lawak tue... macam mana pulak Sultan tarak tarik balik title dato' dan tan sri yang bapak-bapak ayam nih dapat... macam mana boleh selamat tarak kena tarik balik title... atau ... err.. memang Sultan pon ader amik servis ngan bapak ayam nih kot... hahaha... gua sajer jer tanya....

Memang boleh pegang rekod la Malaysia nih... gua cadang nak sajest kat Kerajaan Malaysia dan Sultan-Sultan supaya bagi jer pingat dan title macam-macam kat ramai lagi bapak ayam yang bersepah kat Petaling Street, Imbi Plaza, Bukit Bintang dan Chow Kit tue.... hahaha... oh yer.. tak lupa... tolong bagi jugak pingat kat bapak-bapak ayam kari kat Brickfields tue samer aaa....

Hahahaha.... lawak la Malaysia nih..

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja