Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 January 2012

Hindraf Memang Lawak

Sori la bhai.. gua bukan bermaksud nak rasis .. tapi dari aper yang gua tengok sendiri depan mata.... Hindraf nih memang lawak... yer la... pasai aper gua kater lawak... sebab diorang nih tak abis-abis memainkan isu rasis dalam segala agenda diorang...

Samer gak macam orang Negro di US tue... sikit-sikit menyalahkan orang lain yang rasis terhadap depa... sedangkan depa sendiri tak sedar yang depa lagi kuat rasisnyer...

Hindraf nih gua rasa patut bergabung dengan Perkasa... pasai aper... pasai kedua-dua pon memang kuat rasisnyer... hahaha... elok sangatlah bergabung dan berpakat... hahaha... Hindraf tak payah la join ABU... sebab ABU takder rasis... memang ABU tak berminat dengan isu rasis nih.. jadi lebih baik dan seswai agar Hindraf join ngan Perkasa...

Oh yer... tentang ugutan macam-macam oleh puak Hindraf nih... ala.. diorang nih senang jer nak kasi setel... kasi duit banyak-banyak.. kasi todi banyak-banyak... setellah lepas tue... hahahaha...

Sori aaa.. gua takmo rasis... kalu ader geng Cina kat Malaysia yang nak jadi rasis tahap giler .. sila tubuhkan kumpulan korang dan join lah Hindraf dan Perkasa,,,,, hahahaha..

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja