Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 January 2012

Baik Ada Makna

Bhai... lu ingat lagi dak sketsa dalam citer Madu Tiga lakonan P.Ramlee maser dier pergi kerumah Pak Ali.... masa yang dier berkenan ngan anak Pak Ali tue (lakonan Sarimah)... P.Ramlee buat perangai bukan main baik lagi... siap dier perdajaikan esisten dier tue... hahaha... Pak Ali der cakap..... itu sumer "Baik Ada Makna Tu" ....

Hahaha....

Serupa la jugak biler Polis dengan tidak semena-mena (kononnya hasil dari perbincangan ngan Azmin Ali - PKR) memberikan lampu hijau untuk Himpunan 901 dilakukan di perkarangan tempat letak kereta Komples Mahkamah Jalan Duta....

Hahaha....

Tak semudah itu bhai gua rasa Polis bagi line nih... ini mesti ader agenda nih... dan gua berani jamin semua ini aderlah agenda Najib Razak (yang diplankan oleh APCO)... agenda untuk bagi tau sumer rakyat bahawa Polis takder masalah nak kasi line untuk berhimpun... nak tunjuk baik... dan dalam pada tue.. lu tengok la.. dalam seminggu dua nih depa akan spin isu nih baek punya dalam media pencacai.. lu tengok jer la..

Lu tarak percaya gua kasitau nih takper... esok lusa lu boleh tengok sendirik...

Bhai.... lu ingat semua benda konon macam baik nih perkara biaser ka... hahaha... sori la bhai... ini semua baik ada makna nih... "telunjuk lurus kelingking berkait" ...

Dan inilah caranyer depa akan perkenakan Pakatan Rakyat .... supaya ader Pemimpin Pakatan Rakyat ingat Polis sudah bertindak neutral.... wei.. ini strategi nak menang pilihanraya la bhai... lu ingat aper...

Kalu bodoh lagi la pimpinan Pakatan Rakyat... gua tak tau mau kata aper.... buat malu jer... hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja