Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 January 2012

Bila Azizan Razak Disokong UMNO Kedah

Pergh.... hah .. itu ler.. lu orang sumer maner ader percaya samer tulisan gua... gua dah bagitau dah lama dah... lu orang tarak rasa pelik ker... UMNO Kedah langsung tak tibai dan serang bertubi-tubi secara harian kat Kerajaan Negeri pimpinan Azizan Razak.... hahahaa...

Skrang lu tengok la... bila Azizan aRazak disokong UMNO Kedah... tarak rasa pelik ker...

Wei.. Lim Guan Eng... Khalid Ibrahim... Nik Aziz ... dulu Nizar Jamaluddin... hari-hari kena tibai dengan UMNO negeri-negeri terbabit... tapi Azizan Razak langsung tarak kena.... lu orang tarak pelik ker...

Nih dah kuar statement dari UMNO Kedah yang menyokong sepenuhnya kat Azizan RAzak... hahaha... tarak pelik ker... wei... biler musuh dah menyokong tue.. nampak sangat la macam ader cerita disebaliknya.... huh.. kalu lu orang tarak nampak lagie... gua tak tau la camana lu orang punya mata dan mata hati.... huh...

Lu orang bayangkan la kalu UMNO langsung tarak serang PAS.... mesti pelik kan... hahaha... sebab UMNO mesti akan serang PAS sama ader secara direct atau tidak...

Gua dah kasitau lu orang... perati-peratikan jer la Azizan Razak nih.... nampak pelik semacam jer.... macam mana UMNO Kedah boleh tarak kacau dier... pelik sungguh la gua... musykil la...

3 comments:

  1. ha ha itu lah hebat nye UA...sampai umno kedah pun tak ada modal mau tibai dia...cuma balooger mangkok aje yg tibai dia bersama aziz bari..itu tanda dia d hormati kwn and lawan..cuma blogger mankok and geng dedalu aje suka spin and create issue utk naikan rating blog depa

    ReplyDelete
  2. Bhai Sebal...

    Hahaha... lawak la lu punya statement nih... hahaha....

    Giler aper musuh takmo tibai musuh dier... hahaha.... samer ader musuh tue giler ataupon musuh tue dah bersahabat dengan musuh dier... hahaha...

    Bhai... gua tak perlu untuk naikkan rating blog nih... selama hari nih pon gua takder hal orang nak komen ker... taknak komen ker... gua tak kisah pon..

    Orang tak baca blog gua pon gua tak kisah sangat.. yang penting dengan blog nih gua dapat storykan aper yang gua sendiri tengok dan tafsirkan.... Hahaha...

    Err... sejak biler plak lu baca blog gua... hahaha... tak pernah nampak pon... hahaha...

    Tolong skit aaa... tolong bagitau Azizan Razak tue aaa... jangan buat kerja bodoh yang menyusahkan PR untuk menang pilihanraya....

    Kalu lu dan dier nak kekal selamanyer jadi pembangkang kat dalam Malaysia nih... silakan..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja