Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 January 2012

Penatlah Layan Kelaku Bodoh Anwar Ibrahim

Bhai... gua nak lu paham satu benda.... Penatlah layan kelaku bodoh Anwar Ibrahim nih... bukan sekali dua... dah berpuluh kali dah... asik menyusahkan para bloggers dan webmaster jer... Sejak dari tahu 1998 lagi...

Dari dulu lagie gua dah bagitau... pimpinan semua ... sila jaga mulut korang... tolong jangan kuarkan statement bangang tahap bangkai bau longkang.... kalu korang bodoh skalipun.. tolong jangan tunjukkan kat orang lain yang lu orang nih bodoh...

Kalu nak bagi statement ker... keluarkan pendapat depan wartawan ker... sila jaga mulut tue... gunalah kapla otak sikit... jangan guna kepala lutut... susah nanti kalu lu asik guna kapla lutut... pastu salahkan wartawan atas alasan salah quote.... bodoh betul la...

Kalu dulu yer la wartawan terpaksa guna "terengkas @ trengkas" .... la nih wartawan ader audio dan video recorder la... so statement lu orang direkod bulat-bulat la...

Tolonglah jangan susahkan orang lain atas statement bodoh lu orang... tak kira la niat lu baik ker idea lu bijak ker masa kuar statement... rujuk dulu sentimen masyarakat dan halatuju parti.. jangan ikut sedap mulut jer...

Statement yang Anwar Ibrahim kuarkan selalu menyusahkan para blogger... cakap berbelit-belit.. pastu tak jaga isi cerita... pastu salahkan wartawan konon twist citer lu... bodoh la....

Penat aaa... para bloggers nak bersihkan lu punya statement and kasi orang tarak salah paham... lu orang punya taik.. kasi suruh orang lain bersihkan... chilakak la woi....

Penatlah layan kelaku bodoh Anwar Ibrahim nih..

1 comment:

  1. Anwar Ibrahim terlalu ghairah untuk memikat Western establishment bahawa dialah satu-satunya Islamist yg berwajah molek dan boleh diterima Barat sehingga sanggup mengeluarkan kenyataan yg amat bodoh dan kontradik persefahaman masyarakat Islam di negaranya sendiri mengenai isu Palestin-negara Zionist. Ini dia buat semasa dia tak PM. Kalau dia jadi PM entah apalah yg dijual atau dilelongnya nanti. Anwar oh Anwar. Saya penyokongnya dahulu. Sekarang tidak lagi. Saya sudah sedar.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja