Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 July 2012

RM33 Ribu vs RM520 Ribu

Bhai... hehehe... aper ader hal... stakat RM33 ribu tue kira macam celah gigi jer... hehehe.... ala... yer la... mahal lagi harga keter Satria Neo Oren... hehehe

So... gua maleh nak kata aper... OSA bhai... Akta Hasutan bhai.... bahaya ooo.... hahaha...

Dihari baik dan bulan baik nih... sori aaa gua terlepas tulis.... hahaha

4 comments:

  1. zaman ini bai rm 33 lagi besar dari rm520 beb ,sap sap sui ;) ABU jangan lupa !

    ReplyDelete
  2. Salam
    Kat mana nak parking Satria Neo tu? Hahaha...gurau jer

    ReplyDelete
  3. imej dah jahanam... coverline tu bro.... hahahaha...

    ReplyDelete
  4. Bhai Amuraria...

    Hahaha... sap sap sui.... hahaha.. lama tak dengar ayat tue... hahaha... memang pon.. mahal bebenor la RM33 tue... hahaha

    DeeDee Yong...

    Parking kat depan romah la... baru nampak zuhud.... hehehe .. yang lain parking dalam stor... nanti kalu orang nampak ilang lar status zuhud... hehehe

    Bhai ISA...

    Bukan coverline la bhai... tapi TELENOVELA ... hahaha


    P/S .... errr... saper minum air buah malakian.. dier la yang nak tercirit... (hehehe.. peribahasa baru nih)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja