Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 July 2012

Hebatnya Sahsiah Anak Buah Hadi Awang

Mmmmm.... kalu yang kaki maksiat macam PapaGomo, ParpuKari atau RBF tue ... gua tak terkejut sangat... sebab dah memang sahsiah diorang tue teruk... iyalah... diorang mana ader dapat tarbiah agama sebaiknya... setakat kalu ader pon kat sekolah jer dulu...

Tapi... kalu yang kaki kuliah... kaki ceramah agama... kaki tarbiah... yang "kununnya" dekat dengan Hadi Awang... selalu ditarbiahkan... agama pon bagoosh (katanyalah)... tapi cara menulis macam INI.... aper lu orang nak kata...

Seteruk-teruk cara penulisan gua nih.. rasanyer takder la sampai guna perkataan "TOOT" tue..... hehehehe

Gua nak mintak sangat lar... Hadi Awang nasihat kan la budak-budak anak buah lu kat Rusila tue... jaga sikit sahsiah... tunjuklah perangai dan sikap yang baik sikit... hehehe.... tapi.... tak tau la kalu bos dier sebijik macam ketam... nak mengajar anaknyer jalan lurus.... hehehe

"Buat malu PAS ajer la lu orang nih" ..... hehehehe ... Kepimpinan Ulama konon.... hahaha

4 comments:

  1. Dah baca tulisan kat blog tu. Sama je level dengan papagomo dan parpukari tapi versi pas.

    Baru real pas ganti umno sebab perangai sama.

    Kah kah kah...

    Malas nak komen kat sana. Takut dia terperasan pulak. Itu lah sekali gua masuk sebab lu dah letak link.

    Tak ada kesudahan kalau camni. Pas umno sama saja

    ReplyDelete
  2. Bhai Waris...

    Tue la pasai... tapi dalam kes gua.. gua terpaksa komen... nanti kalu gua tak komen.. diorang kata gua bias... hahaha

    Pada gua.. perangai camnie tak sepatutnyer ader dalam PAS... kalu PAS nak kekal relevan...

    Sebab itu lar.. dah banyak kali gua bagitau... pasai aper PAS Terengganu cuma boleh perintah Terengganu satu penggal jer...

    ReplyDelete
  3. bese le bro...org alim dan pengikut alim ulamak mana buat silap kan....hahaha...dorang pun mesti nak lawan blogger2 yg top rank nih so bahasa kena ganazzzz...hahaha..apa pun xpe sbb anak buah ulamak.... UG?.

    ReplyDelete
  4. Bhai BunBinBan...

    OOoo... itu macham ka... hahaha... kira diorang tue maksum la yer... hahaha .... ooo.. baru gua tau...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja