Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 July 2012

Senyap Sunyi UMNO Diugut MCA

Hahahahaha..... inilah lawak paling extravaganza dalam Malaysia la nih....  takder sekor pon orang UMNO... even Ahli Parlimen Kinabatangan dan Sri Gading yang begitu celupar dan rasa hebat pon siap terkucil... itu belum masuk lagi Ahli Perlimen Pasir Mas yang berlagak hero dan Ahli Parlimen Kilim Bandar Baru yang berlagak sebagai hero Islam....

Hahaha... wei... mana pergi lu orang sumer aaaa.... JATI, PERKASA, PERKIDA, PPIM, GPMS dan banyak lagi NGO-NGO Pro UMNO/BN semua sudah hilang kemana.... hahaha.... takkan terkucil jugak ker... hahaha... tulur sudah ilang ka... Mufti Harussani pon senyap jer... Mufti Johor memang lar jenis pengecut ... Bekas Mufti si Noh Gadut pon senyap.... hahaha.... dengar citer jadi Penasihat Agama Istana Johor... hahahaha

Hero Mamak Penang yang ramai-ramai tue.. mana plak peginyer.... apersal tak berani nak bantah atau bangkang komen Chua Soi Lek .....Chua Soi Lek bukan pon Ahli Parlimen.... dan dier bercakap atas kapasiti dier di luar Parlimen ... dan dier takder immuniti.... dier cuma Presiden MCA jer.... takkan takder sorang pon yang nak bangkang ataupun buat laporan Polis....

Habis senyap sunyi UMNO diugut MCA pasai isu Hudud nih... .....terkucil... kecut telor... Yang paling best tue... ADUN Kemelah yang buat statement tue pon ilang... tak berani nak mempertahankan statement dier... dengar citer dier masa press statement itu hari macam gempak jer... tapi senyap biler Chua Soi Lek bising.... hahaha.... mau terkejut dier kot...

Yang PAS pon satue... aper salahnyer Pemuda PAS buat bantahan rasmi ker.. atas sebab Chua Soi Lek menghina Islam.... aper salahnyer.... takkan Pemuda PAS pon tak berani nak buat... takkan Pemuda PAS pon tak berani ngan Chua Soi Lek..... pelik bin ajaib lak gua rasa aaaa... Pemuda PAS memang lar tak pandai strategi.... dapat Ketua Pemuda pon jenis tak pandai strategi... terus Pemuda PAS jadi mandom..... hehehe.... ProAktif lar skit wei..... susah kalu camnie...


No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja