Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 July 2012

Hahaha .... Lawak Betul

Bhai.... Gua takmo nak cakap banyak.... dari aper yang gua baca nih.. nampak sangat suami Muhdalina baut cerita tahap gaban... takkan la dier yang katanyer waras sepanjang masa boleh plak pi hantar wife dier ngan Khalil Afandi pi Putrajaya... drop-off diorang kat sana... pastue boleh blah balik ker rumah... Bodoh aper dier... hahaha...

Nampak sangat la suami Muhdalini nie weng... cerita pon weng... ini mesti pasai skrip tak siap betul nih... hahahaha ... tidor sampai kol 12.30... wei.. tak sembahyang subuh ker... hahahaha... takkan tak terbangun makan pagi.... atau..... hehehehe... err.. lu ader amik syabu ker mamat ooi... hahahaha

Lagi satu... drop-off bini kat Putrajaya pukul 1... pukul 4 baru amik tau pasai bini.... tunggu bini call.... hehehe... takkan la tak call bini kot tanya aper jadahnyer pi Putrajaya.... hahahaha

Aper-aper pon... baca citer dier dari awal sampai akhir.... nampak sangat banyak benda tak logik... hahaha... nampak sangat banyak benda mengarut... aper punya laki la camnie... hahaha.... lu weng ka bhai? hahahaha

Nampak sangat banyak fabrikasi nih... sebijik sebuntat macam kes Al-Maunah dulu... macam citer Jaafar (pencari buah durian)... hahahaha... berkhayal punya cerita... hahaha

4 comments:

  1. salam,

    ikikiki terencat ke apa suami dia ni ikiki kite pun nk tergelak

    KLIK berjaya berdikari walaupun berkerusi roda

    ReplyDelete
  2. Ok gak cerita tu bro. Direka khas untuk melayu tak sekolah dan melayu hutan simpan.

    Setidak2nya boleh jadi bahan ketawa hujung minggu melayu yang bertamadun. Kena pulak tgh stress EU mencanak naik.

    Kih kih kih.

    ReplyDelete
  3. Salam C++

    Yong langsung tak minat kes ni. Betoi2 mati ke mamat giler tu?

    ReplyDelete
  4. Bhai New Hope...

    Hahaha.... den tak mampu nak kata aper.... gelak jer la... hahaha

    Bhai Waris...

    Yer betul.... hahaha... dah lama gua tak dengar istilah Melayu Hutan Simpan... hahaha

    Yong...

    Ntah ler... takder pon gambor ker kena kapan... hahaha.. tanam pon sembunyi-sembunyi waktu malam... polis jer yang tanam plak tue.... takder sedara mara walaupun bini dier... hahaha... tarak logik la...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja