Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 July 2012

Malaysia Darul Porno

Hahahaha.... sori.. bukan nak mengutuk atau menghina... sekadar mengenang jer... hahaha ..... Amacam... chanteq tak tajuk artikel gua hari nih.... hahaha.... "Malaysia Darul Porno" ..... hahahaha

Panas... panas... pasai tue la Malaysia panas semacam jer lar nih... maybe panas sebab dah dinaik taraf status negara nih jadik Darul Porno..... hahaha.... Maner taknyer.... tak abis-abis media pencacai Malaysia nih dok layan citer porno... rasanyer dah lebih 14 tahun dah rakyat Malaysia disajikan dan dihidangkan dengan citer-citer porno jer...

Hahaha... sampaikan bebudak yang masih hijau mentah lagi pon dah tau semua istilah porno... mmmm.. pelik aaa....  La nih gua dengar ader puak-puak tertentu yang khabarnyer akan mengedarkan banyak lagi video porno.... hahaha... video lucah tue.... mmmmm

Saper plak pelakon dier aaa... dulu ader menteri yang jadi pelakon.... menteri yang jaga hospital lagie... nasib baik tak buat citer porno "Nurse and I" ... hahahaha ... kalu tidak mesti lagi hebat dari porno Jepun... hahaha.... maybe ler itu Menteri yang pernah jaga hospital tue patut amik Maria Ozawa berlakon samer dier... hahaha... baru mantop citer porno dier... 

Hahahaha..... wei tolong aaa... kitorang kat Malaysia nih takmo jadi Darul Porno aaa... kalu PapaGomo dan ParpuKari serta RBF nak layan citer porno... lantak pi kat diorang... kubur masing-masing.... tapi gua takmo... 

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja