Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 July 2012

Dua Wajah

Bhai.... Isu semakin panas la bhai... Skali gua usik kumpulan saki baki UG... Terus meloncat sekor-sekor macam cacing kepanasan... Hahaha... Yang lagi best tue... Siap tuduh gua silap fakta... Hahaha....

Kalu diteliti tulisan terdahulu diorang ... Bukan main marahnyer diorang biler usaha kitorang memecahkan tembelang Hassan Ali.... Siap diorang bekap macam nak giler Hassan Ali.. Konon Hassan Ali tak bersalah lar... La nih biler terbukti yang Hassan Ali memang bermasalah... Diorang putar belit plak citer...

Macam lar kitorang tak tau dua wajah diorang nih... Kat depan ahli pas ... Kat dalam muktamar... Bagitau akan bekerjasama dalam Pakatan Rakyat demi untuk mengalahkan UMNO/BN ... Tapi biler dalam kelompok kecik... Biler dalam group diorang... Diorang boleh pulak kata tak mahu bekerjasama dengan PKR dan DAP... Atas alasan konon takmo pemimpin kaki liwat dan pemimpin kafir... Sedangkan diorang sendiri tahu itu semua fitnah...

Nampak sangat lar puak UG nih pandai bermuka-muka... Mereka-mereka inikah yang akan memberikan masalah kalu jadilah Pakatan Rakyat dapat mengambil alih Putrajaya...

Gua konfiden aper yang pernah berlaku di Selangor dulu dimana Hassan Ali dalam diam berpakat ngan UMNO untuk membuat satu kolaborasi antara UMNO dan PAS selepas PRU12 .. y

Jangan lah ingat PAS boleh dapat menang banyak kerusi hanya kerana PAS sendiri sudah kuat... PAS menang kerana sokongan dari semua rakan Pakatan Rakyat... Jangan biler dah ada kuasa sedikit.. Terus lupa pada sokongan...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja