Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 July 2012

PAS Ganti UMNO - Sambungan

Pergh... Dah jadi dah... Dah start dah perangai buruk kelaku PAS... Itu baru menang sikit jer... Kalu menang besar gamaknyer ntahler...

Buruk kelaku macam nih dulu start kat Terengganu.. Pastue berjangkit sekejap kat Selangor... La nih dah kena Kedah pulak...

Mmmm... Ingat berserban besar... Bertasbih bergelung-gelung... Tapi perangai buruk kelaku macam UMNO gak yang masih tak boleh buang... Macam berjangkit plak..

Elok sangat la tue kena ngan slogan PAS Ganti UMNO... Memang kena sungguh lar...

Aper nak jadi la... Kat Terengganu nih... siap berpuak-puak... Terutamanyer kat belah Kemaman nih... Pening aaaa... Sebab itu lar gua slalu bagitau... Jangan mimpi lar PAS nak perintah Terengganu lagi kalu dah kelaku macam UMNO masih tabley nak buang.. Malah lagi teruk dari UMNO...

Aper daa.... Dua kali lima jer...

2 comments:

  1. 2x5, 5x2
    bahlol dulu kini dan selamanya.

    ReplyDelete
  2. Bhai Mohamad Adel...

    Tue la pasai.... sebijik dah perangai... hehehe

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja