Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 July 2012

Jom Pekena Chendol Pulut

Pergh... Macam orang mengidam la pulak... Hahaha... Nak kena cari chendol pulut la pulak... Mmmmm...

Tapi kat Kuantan nih susah nak cari Chendol Pulut yang best punyer.. Otai takder yang buat... Kalu boleh takmo yang mamak buat punya...

Dulu masa skolah kat Ipoh... Kat Stesen Bas Ipoh tue... Ala yang lama tue la... Tempat bas ting tong tue la... Ader satu kedai chendol pulut dan ais kacang (ABC) yang best... Kedai Cina... Gua masa tur sebat jer.. Makan plak sama ader laksa penang atau kueh masalavadeh @ masalodeh....

Ala... Yang jual tue keling kacang puteh dari Kg Kacang Puteh kat Gurab tue....

Mana mau cari Chendol Pulut nih wei....

3 comments:

  1. Broo..seksyen 16 shah alam depan Masjid ade broo

    ReplyDelete
  2. Kat Shah Alam seksyen 16 depan Masjid ade broo

    ReplyDelete
  3. Bhai Anonymous...

    Hahaha... Alamak bhai... dekatnyer.... nak drive dari Kuantan ker Shah Alam bukannyer dekat... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja