Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 July 2012

Motif Dan Sasaran Serangan Amuk?

Pergh.... akhirnya... hehehe... macam mana gua boleh terlepas pandang benda nih.. hahaha... akhirnya... bukan Polis yang umumkan motif dan sasaran serangan amuk... tapi Menteri Dalam Negeri... hahahaha... dari mana aaa dier dapat analisis tue aaa... ker dier memandai jer buat-buat cerita...

Wei... orang yang dah mati mana bley nak cerita la bhai... so.. sebab itu lar motif dan sasaran serangan sampai hari nih masih lagi misteri... Polis pon takder kuar aper-aper statement... tak tau la plak lepas nih Polis akan follow jer statement Menteri Dalam Negeri Hishamuddin Hussein..... hahaha

Makin tak logik jer citer yang kuar tentang kes amuk di JPM nih... makin pelik.. makin misteri... hahaha..... lawak.. lawak..... lawak seram bhai... hehehe .... urusan jenazah pon pihak spital yang buat... urusan pengebumian polis jer buat... tengah malam plak tue... macam ader rahsia.... pastue keluarga dan sahabat handai semua tabley pi masa pengebumian... semua rahsia.... hahaha ....

Khalil Afandi nih dah meninggal dunia ker belum nih... atau... ini semua lakonan Gerak Khas The Movie 3 kot... hahaha ... saper pengarah dier... Yusuf Haslam ker... Kalo ikut citer suami Muhdalina... lagi banyak mengarut... hahaha....

Baca SINISINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI.

dan ... SIAPA DISEBALIK BLOG JAYA NEGARA

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja