Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 July 2012

Cerita Disebalik Amuk Di JPM...

Bhai..... sori hari nih sibuk skit .. banyak benda kena buat... hahaha... jadi kureng layan Internet... so banyak benda terlepas... info pon lambat masuk hari nih.. maybe pasai gua punya henpon "CHOKIA" ader bengong skit hari nih... hahaha

So.. Cerita disebalik Amuk di JPM (Jabatan Perdana Menteri)....hari nih... aper motif serangan tue aaa... siapa sasaran sebenarnya... siapa yang mengamuk tue...  itu yang buat kapla gua pusing-pusing pening memikirkan semua benda nih...

Yang lagi pening kapla gua tue... pasai aper suspek boleh meninggal dunia jika suspek cuma kena tembakan di peha dan tangan.... pelik aaa... macam mana boleh meninggal dunia.... tak logik... takkan sebab banyak darah yang keluar kot... takkan la paramedik tak amik port pasai nak stopkan sementara darah yang kuar...

Gua nak tau pasai aper suspek tue boleh meninggal dunia jika tembakan cuma kena tangan dan kaki... sungguh tak logik...  kalu macam tue sure ramai askar mati sebab terkena tembakan di tangan dan kaki... giler aper... nak tipu orang pon pada-pada la...

Gua berani jamin mesti tembakan tue bukan stakat kena tangan dan kaki... mesti kena vital organ suspek tue.. sebab itu lar dier boleh meninggal dunia... kalu tak kena vital organ... sure selamat punya.... pelik aaa...

Kalu sumber maklumat dari media pencacai... dari 10 maklumat ... mesti 15 maklumat tipu... fabricate... macam siot jer... tarak boleh pakai... cuma keputusan lumba kuda dan judi jer yang betul kat dalam media pencacai tue.... yang lain semua fabricate... hampeh... hahhaa

3 comments:

  1. http://www.hmetro.com.my/articles/1maut_1cederaamukdiJPM/Article

    ReplyDelete
  2. dia kena kat groin juga bro.. polis aim tangan dan kaki tapi sebab dia melinjan2 mcam ninja.. tembakkan tu kena tangan, peha dan pangkal peha

    ReplyDelete
  3. Bhai GGK...

    Thanks atas maklumat tue.... tue la pasai.. gua pelik gak.. camana boleh kena kat ari-ari (groin)... maybe lar dier mengelejat ala ninja kot...

    Anyway... lain kali gua nak mintak Polis cuma tembak kat buku lali jer la... takkan tak boleh kot... Jangan tembak atas dari kapla lutut punya level... bahaya ooo...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja