Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 July 2012

Best... Tembelang Sudah Pecah

Hahaha.... Lu orang mesti tak sangka kan... Lu orang sumer misti ingat kalu PAS jer mesti sahsiah okey... Yer la... ditarbiah hari-hari oleh Hadi Awang...

Tapi.... Lu ingat tak blog yang gua linkkan semalam... Yang gua citer pasai sahsiah tue....

Sohih... Tembelang sudah pecah... Sahsiah dan akhlak lebih teruk dari PapaGomo dan ParpuKari... Akhlak diorang sudah sehina RBF...

Kesian... Gua tak sanggup bak quote ayat dan komen diorang... Lu baca la yer... Hahahah

Pasai tue la PAS Terengganu kalah dulu.. Bukan pasai pengundi hantu ker mender ker... Tapi pasai akhlak dan sahsiah PAS Terengganu especially geng Rusila yang memang tahap teruk..

Nauzubillah...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja