Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 July 2012

Temberang Besar Azizan Razak

Bhai ... dulu pasai isu AUKU dan KUIN... punya besar la temberang Azizan Razak nih... mula-mula kata bagi kuasa penuh kat KUIN... katanya dier tak nak campurtangan... tak terlibat... macam-macam dier twist citer... siap kata PAS Pusat takder "locus standi" atas isu KUIN .... tetiba dier cakap Kerajaan Negeri ader kuasa... dan dier ejast citer bahawa AUKU memang patut dikekalkan... pasai itu Kerajaan Pusat punya undang-undang....  berapa banyak aaa... Azizan Razak nih nak temberang....

Gua tau ramai yang respek giler babat kat Azizan Razak... yer la... sebab dier nih "kononnya" zuhud.... siap bawak citer dan paparkan kezuhudan Azizan Razak nih... wei..... pada gua... itu sumer lakonan jer bhai.... lakonan untuk mengolah sokongan.... walhal.... Azizan Razak nih langsung tak boleh makan nasihat punya orang...

Nih... pasai isu PKNK dan Saham FGVH ...... saham Felda .... mola citer konon tak tau menahu aper yang berlaku kat dalam PKNK.... PKNK ader autonomi sendiri... walhal dier sendirik lar Pengerusi PKNK.... nak cover up pon agak-agak lar... pastue... kata aper yang PKNK buat tue kesalahan teknikal biasa jer.... maknanyer... dier tak la benda tue berlaku.... gua berani jamin yang dier tau benda nih berlaku... sejak dari awal lagie dier tau.... tak payah la nak temberang yang dier tak tau...

Biler benda dah meletup baru kelam kabut nak cari idea nak cover up... siot jer la.... Perangai lagi UMNO dari orang UMNO... tarak boleh pakai.... Nih.... gua nak tengok... biler dier nak mintak maaf... dan suruh PKNK mintak maaf gak... rasanyer mampus keras la Azizan Razak nih takkan mintak maaf...

Sori.. pada gua... Azizan Razak nih memang jenis kerja menjahanamkan usaha orang ramai yang nak jatuhkan UMNO/BN .... dier kalo boleh nak selamatkan UMNO/BN ... bukan sekali dah dier buat perangai cam siot nih... dah banyak kali.... Buat penat jer anjurkan Himpunan Hijau kat KEDAH dulu.... tapi MB Kedah bersekongkol plak ngan UMNO/BN ... hampeh...

2 comments:

  1. Tak apayah melalut la. "kesalahan teknikal yang biasa." dll. Minta maaf je la. Pengerusi PKNK tu jgn biaq. Amik tindakan sewajarnya. MB plak kita biaq?

    ReplyDelete
  2. salam,

    betul, dia umpama watak Zul Nordin dulu, PR menuju ke utara dia sorang menuju ke selatan, tgh kita berdemo nak hapuskan AUKU dia gantung pelajar2 dia, tgh kita berdemo hapus ptptn dia naikkn yuran, org sibuk dgnb demo oren dia beli saham, kemudian dia pura2 tak tahu..

    KLIK Nilai ringgit jatuh

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja