Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 July 2012

PAS Ganti UMNO ?

Pergh... slogan ini lah yang paling gua tabley blah... gua cukup geli biler tengok slogan nih ader terpampang di mana-mana.... cukup menyampah... rasa nak termuntah..... hahaha

Sebelum lu orang nak tibai gua abis-abisan... gua nak kasitau lu orang... gua aderlah ahli PAS seumur hidup... hehehe... jadi gua ader haq untuk tibai benda yang gua rasa tarak betul dalam parti PAS... yer la.. takkan nak tunggu musuh tibai baru nak hinggat... hahaha

Camnie... slogan "PAS Ganti UMNO" pada pandangan peribadi gua aderlah sebijik sebuntat macam.... kalu UMNO dah terbongkang tergolek dog nanti... PAS akan menggantikan UMNO... dan perangai bangang ahli PAS akan mengikut perangai bangang ahli UMNO....

Aper. ... lu ingat ahli PAS maksum ker... wei... even yang belajar agama peringkat tertinggi pon boleh senang-senang jer Azzazil goda.. inikan plak budak mentah dalam PAS.... hahahaha.... lu tarak percaya... cuba tengok Azizan Razak.... perangai dier ader macam perangai orang PAS ker atau orang UMNO.... hahahaha

"PAS Ganti UMNO" pada gua aderlah... kalu UMNO dah jatuh .. PAS akan amik alih.. dan perangai tetap akan jadi samer jer... tabley pakai gak...

Melainkan... kalu diorang nih ingat kat Allah Taala.... bhai... bukan takder ahli UMNO yang zuhud.. ader... dan bukan takder ahli PAS yang lagho... ader... jadi tak terkejut lar.... hahaha

1 comment:

  1. bhai..menatang ni la paling gua risau tentang pas..gua risau tok-tok lebai kelam mata bila dapat kuasa..jadik macam UMMMNO pulak..luar ulamak, belakang semak..mana tidaknya..lu tengok sendiri la puak-puak yg ada jawatan kat kedah tu..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja