Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 July 2012

Bacaan Menunggu Waktu Berbuka

Just nak share buku nih ngan lu orang....

Buku bertajuk "Apa Ertinya Saya Menganut Islam"

2 comments:

  1. aku jeles dgn org yg punyai masa utk membaca
    aku sendiri susah nk peruntukkan masa utk baca buku
    Quran pon jarang inikan pulak buku

    tapi la ni lebih ramai yg tergedik2 nk baca blog2 taksub, paper2 fitnah
    padahal Quran pon jarang disentuh

    ReplyDelete
  2. Bhai Taufik...

    Kena gak diamalkan.. at least sehari sekurang-kurangnya satu perenggan... macam Al Quran.. kalu tak dapat baca 1 ain sehari.. takper.. baca la walau satu ayat jer... takper... slow-slow...

    Gua pon buku nih dulu dah khatam... cuma ulang balik mana tau lupa ker aper ker... bagoosh buku nih...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja