Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 July 2012

Najib Razak Bapa Penggadai

Bhai.... kalu ikut buku sejarah.... Tunku Abdul Rahman... aderlah Bapa Kemerdekaan ... Abdul Razak aderlah Bapa Pembangunan ... Hussein Onn aderlah Bapa Perpaduan ... Mahathir Mohammed aderlah Bapa Pemodenan ... Abdullah Badawi aderlah ... hehehe.. bapa mertua Khairy ...... (errr.. lu ader jawapan ker Pak Lah nih Bapa aper?) ....

Tapi.. yang paling dasat aderlah Najib Razak..... dier aderlah pakar penggadai harta negara... jadik Najib Razak Bapa Penggadai... lu orang tarak percaya ker... hahaha... takper-takper... nih dibawah nih gua listkan senarai gadaian yang Najib Razak buat... hahaha.... tapi semua gadaian tue tak masuk Ar-Rahnu Exchange tau... hahahaha...

Senarai Gadaian Najib Rzak

  1. Tanah TUDM Sungai Besi
  2. Tanah Penjara PUDU
  3. Tanah Kompleks Pemulihan KUSTA Sg Buloh
  4. Tanah KTMB Tanjung Pagar, Singapore
  5. Tanah FELDA
  6. Tanah Bangunan BB Plaza
  7. Tanah Kg Baru
Nasib baik tanah kubur yang ader dimerata tempat dalam Malaysia nih Najib Razak tak gadaikan... kalu tergadai... alamat buang kelaut jer la jenazah orang yang dah meninggal.... hahahaha gilos betul lar... hahaha



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja