Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 July 2012

Syabas Putar Belit Isu Air

Hahahaha.. seperti dijangka la bhai... Syabas akan putar belit isu air nih... isu "kononnya" kekurangan air yang mendadak di Selangor... hahaha... mola-mola Syabas dok cerita tentang paras air... yang menyebabkan Syabar ingin mencatu air...

Bila EXCO Selangor dan banyak pihak lain buat tinjauan segera dan sertamerta... kira macam buat spot check... tetiba jer terkantoi bahawa takungan air bagi negeri Selangor aderlah lebih dari mencukupi... hahaha... paras air aderlah tertinggi... hahaha

Tetiba.. petang nih kuar satu news baru... Syabas bagitau.. aper yang dier maksudkan selama nih aderlah kuantiti air terawat yang tidak mencukupi.. hahaha... Abis tue... kalu kuantitiu air terawat tidak mencukupi... aper yang Syabas buat selama nih...

Loji air Langat yang dok Syabas serta UMNO/BN canangkan hari -hari tue sebenarnya aderlah untuk air terawat ker atau untuk menstokkan air mentah? hahahaha.... Kalu pasai air mentah.. rasanyer empangan semua dah cukup... tambah lagi ader hujan... hahaha

Kalu sebab air terawat tak cukup.. maknanyer... Syabas tak buat kerja la... hahaha... Syabas buat kerja main-main... Syabas buat kerja sabotaj... hahahaha .... Syabas tak pandai buat kerja... Syabas tak pandai merawat air....

Dan pastinya Syabas tak layak untuk terus mengendalikan konsesi air di Lembah Kelang (Selangor dan Kuala Lumpur)... Syabas memang tak layak.... hahaha... Rozali tue main telor jer pandai... hahahaha...

So.. sewajarnyalah Kerajaan Selangor terpaksa menggunapakai Klausa 32 dalam perjanjian konsesi air yang ader dalam undang-undang... yang ader dalam perjanjian tue.. hahahaha... Memang masak la Syabas kali nih... hahahaha

2 comments:

  1. Rozali tu bukan takat pandai main telor jer... rembat bini orang simpan kat kondo Bangsar pun dia pandai... hahahaha...

    ReplyDelete
  2. Bhai ISA...

    Hahaha... yang itu gua belum tau lagie... hahaha... pandai gak dier yer... hahaha... gua ingat Rosmah Mansor jer pandai buat camtue... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja