Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 July 2012

Gangguan Bekalan Air Di Selangor?

Bhai... Biar betul... huh.. dah lama ker Selangor kemarau? pelik aaa... memang pelik... rasanyer ader gak ujan dimerata tempat kat Selangor nih dalam beberapa waktu nih.. yer la... gua kerap gak pi Shah Alam... rasanyer ader gak kena hujan yang agak lebat.... errr..

Cuma pelik aaa... biler dikatakan bahawa Selangor sekarang nih ader masalah air... errr... Air takder dalam loji ker atau air disekat daripada keluar dari loji... hehehehe.... Plak tue yang kuarkan statement ader masalah air tue aderlah Syarikat SYABAS... dan bukannyer LUAS

Errr... kalu benar Selangor tengah kemarau... takkan takder tindakan dari Kementerian berwajib.. takkan tak pandai-pandai nak buat hujan tiruan... hehehe... takkan takder bajet kot.... hahahaha... atau ader agenda lain nih... hahaha...

Wei... kalu kemarau "kononnya" ujud... maka wajarlah agensi berkaitan mengambil tindakan membuat hujan tiruan... Masjid-Masjid di Selangor perlulah kerap buat sembahyang solat hajat mohon hujan turun.... takkan semua nih tak reti kot...

Yang best tue.. kawasan yang padat penduduk plak yang jadi mangsa... hehehe... ini semua nampak penuh ngan misteri... magik betul lar... Aper kata Kerajaan Selangor melalui EXCO yang berkaitan buat satu lawatan mengejut kepada semua pusat rawatan air milik Syabas... bawak skali rakan media alternatif... kita buat semakan... kita buat audit terhadap paras air di semua takungan dalam tempoh 6 bulan yang lepas... kita tengok.... hahaha

Gua berani jamin... ader yang tak dapat kebenaran punya dari Syabas untuk buat spot-check nih... hehehe... Syabas akan guna macam-macam cara untuk tak bagi EXCO Selangor buat inspection... hehehe.. gua berani jamin Syabas akan cuba dapatkan perintah mahkamah untuk menghalang EXCO Selangor dan Kerajaan Negeri Selangor menyiasat dan mengaudit serta melawat semua takungan air di Selangor... hahaha

Mesti punya.... tarak percaya... cuba try kalu... hahahaa

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja