Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 July 2012

Che Det Tanya Mengapa Dia Dilabelkan Diktator

Hahahahaha.... gua cukup kesian kat orang tua nih... dah la kubur kata mari... orang masih dok benci lagi samer dier... dier dah pencen dah... buat aper orang nak benci kat dier... siap harinih Che Det tanya mengapa dia dilabelkan diktator.... hahaha

Hahahaha... buat-buat tak tau la plak.... itu la Melayu.... Melayu Mudah Lupa.... hahaha... dah nyanyuk kot... hahaha

Kesian.... orang tak puas hati kat Najib... Che Det yang kena maki... Orang tak puas hati kat Pak Lah... Che Det gak yang kena maki.... Orang tak puas hati kat SPR ... Che Det jugak yang kena maki... Orang tak puas hati kat puak-puak Feudal... Che Det gak yang kena maki..... hahaha

Yang lagi best tue... semua yang dier tulis dan soal kat dalam blog dier... memang itulah jawapannyer... hahaha... dier tanya soklan... dan dier bagi jawapan sendiri.. sedihnyer... hahahaha... kesian... dah kena penyakit nyanyuk dah orang tua kutuk nih.... hahaha

Kesian...  hahaha... woi Che Det... kalu lu nak tau.... kat dalam dunia nih cuma ader 4 ekor jer celaka diktator ... satu memang kapir... dan tiga lagi mengaku Islam....


  1. Raja Saud
  2. Idi Amin
  3. Mahathir Mohamed
  4. Ferdinand Marcos
Tiga ekor yang mengaku Muslim nih memang jenis celaka punya.... paling teruk skali yang patut dicelakakan aderlah Raja Saud... 

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja