Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 July 2012

Raja Ahmad Nasir ?

Bhai.... gua tau.. maybe lu orang sumer ader yang tak pernah tahu dan amik pot pasai sorang mamat nih... Ahmad Nasir yang mengaku dier dari keturunan yang layak dan sepatutnya dilantik menjadi Raja dan Sultan Negeri Perak Darul Ridzuan...


Gua pon kalu bab-bab "bayangan Tuhan di muka bumi" nih.. sebenarnyer maleh nak amik pot... Tapi biler mengingatkan kelaku ader puak tue yang dah merosakkan susun atur pentadbiran Kesultanan Perak ... tue yang gua rasa macam terpaksa amik pot gak..

Untuk pengetahuan lu.. Perak punya sistem pengagihan kuasa dalam Kesultanan agak lain berbanding ngan negeri lain... itu dulu aaa... skarang nih.. dah pelik jadinyer.. bilermana sistem monopoli telah berkuasa... sampaikan semua benda dah berubah...

Kalu lu nak tau lebih.. lu siasat lar... hahaha... jadilah Detektif Conan... hahaha .. baru boleh baca aper yang berlaku.... gua kalu citer karang... mau jadi lima enam belas episod plak... hahaha... gilos... takder kerja gua nak layan sebegitu lama... banyak kerja lain bhai... banyak awek nak kena ngorat nih.... hahaha

Untuk pengetahuan lu... blog Ahmad Nasir nih aderlah http://rajaahmadnasir.blogspot.com/  .... dan lu orang takkan dapat masuk ker blog nih kalu guna DNS Tmnet ... lu orang kena guna DNS Google atau OpenDNS.... kalu tak tau... belajor la bhai... hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja