Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 July 2012

Amukan Dr Asri

Pergh.... hebat... berbakat.... cayalah.... tadi masa gua ader dalam satu event ngan Menteri Besar Terengganu, gua dapat satu mesej dari member suruh semak kat Tweeter ... dier kater ader amukan Dr Asri lar... hahaha... wei... walaupun gua ader akaun tweeter... tapi dah berjaman gua tak bukak... tak tengok pon... hahaha

Un-sangkarable la gua biler baca isu budak Faisal mana ntah mencari pasai dengan Dr Asri... Err... saper aaa budak Faisal nih.. Ngaper yang dier cari pasai dengan Dr Asri nih.... nih mesti budak baru setahun jagung dalam bab politik nih...

Budak kalu baru setahun dua dalam politik gini la perangainyer... semua nak menunjuk terra... tunjuk bagoosh... tunjuk berani... yer la... sebab nak bagi nampak kat PM... nanti kalu nampak.. ader chan la dicalonkan jadi Ahli Parlimen ka... ADUN ka.... hehehe... dicalonkan dalam pilihanraya... kan dah dekat dah PRU nih... hahaha

Ini nasihat gua buat Dr Asri .... jangan la layan budak tiga-suku yang perasan bagoosh dan perasan nak jadi calon PRU nih... buang masa jer... budak yang belum kering hingus nih tahap pencacai bangang jer... tak payah la dilayan... hahahaha... budak Faisal nih orang pon tarak kenal.... hahaha... biarkan jer dier meracau sengsorang... hahahahaha

Woi budak.... lu pi lap dulu hingus lu tue...jangan meleleh merata... macam mana nak jadi calon nih kalu hingus pun sememeh.... hahahaha .... Faisal.. Faisal .... biler la lu dapat title macam Che Det tue.... lu nih kerabat "Bayangan Tuhan di muka bumi" (a.k.a Feudal / Freeloader) ker.... wei... kerabat merabat lama-lama masuk muzium la bhai... hahahaha

1 comment:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja