Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 July 2012

Teori Gua Sebab UncleSeekers Disambung Reman

Hahaha... Ini teori jer bhai... Maybe betul maybe salah... Tapi hati gua lebih kepada teori nih betul... Hahaha

Hati kecik gua berat mengatakan sebab UncleSeekers disambung tahanan reman lebih kepada nak bagi peluang lebam yang ader susut skit... Dan bukannyer pasai siasatan tak lengkap lagie...

Yer la.. Dalam lokap anything can happen... Kena belasah tue perkaea stendet la bhai... Itu sumer perkara kecik... Kalo tak tahanan belasah lu... Maybe anggota penyiasat yang belasah lu... Alangkan Anwar Ibrahim pon boleh kena belasah... Inikan plak UncleSeekers.. Tak gitue..

Jadi... Walaupun informer gua tak pass aper-aper info lagi... Rasanyer berat hati gua mengatakan bahawa episod sambung tahanan reman tue lebih kepada nak kasi clear itu lebam ker benjol ker... calar balar ker..

Ini teori gua jer bhai... Nak tau kena tanya sendiri ngan UncleSeekers lar... Hahahaha

4 comments:

  1. Eh gua dengar bukan dia dilayan baik ker, bhai. Siap diramas-mesra gitu gitu.

    Kalu ada sepak & terajang tu tak sengaja bhai... maklum la tengah 'syok' soal siasat.. memang rupa tu.

    ReplyDelete
  2. Bhai Hanz ....

    Tue la pasai... rasanyer memang dier dapat layanan terlebih mesra la.... macam Mesra Dot Net... hahahaha

    ReplyDelete
  3. Dalam lokap mgkin beso tak kena belasah la kot sb ada cctv.

    ReplyDelete
  4. Tak ada ke jumpa parang dalam kereta Uncleseekers? Repeat skrip je kan senang keje polis.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja