Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 July 2012

Musim Membuat Gempak

Hahahaha... bagoosh.. time dah nak ujung-ujung nih la memasing kat Sabah dan Sarawak buat kerja gempak.. buat kerja ugut... hahaha... bagoosh... itu macam la ... baru nampak bijak... hahaha

Masa nih kalu BN takmo nak release semua permintaan.. ader chan la terbongkang BN dalam PRU13 nih... hahaha... fixed deposit ntah kemana... hahaha... takper.. takper.. Najib Razak kan ker pemurah... hahaha...

Muhyiddin Yassin tengah seronok dan gelak tue.. ader chan dier lagi cepat akan naik jadi PM... hahaha... gua nak nasihatkan Muhyiddin... jangan mimpi la laluan untuk lu jadi PM senang bhai.. hahaha... mesti lu kena taji dulu... hahaha...

Aper-aper pon gua salute orang Sabah dan Sarawak... diorang pandai amik peluang... diorang guna taktik terbaek... skrang nih kan musim membuat gempak.... hahaha

4 comments:

  1. Salam C++
    Fixed deposit? Yong ader sikit duit kat Bank rakyat. Tiap-tiap tahun Yong dapat statement 20sen. Kira fixed deposit tak?
    Demer dok kira berapa banyak masyuk. rakyat kira berapa banyak kuar. Huhuhuwah!

    ReplyDelete
  2. DeeDee Yong...

    Hahaha... itu dah kira fixed deposit lar tue... hahaha... gua pon tak dapat camtue... hahaha... banyak yang kuar dari nyimpan... hahaha

    Aper orang tua cakap... "Berniaga Buluh Kasap.. Untung Lalu Modal Lesap" ..... hahaha

    ReplyDelete
  3. best buy midyear sale...
    siapa cepat dia dapat....
    Berapa lu mau? berapa lu bole kasi?
    Best buyer wins.

    ReplyDelete
  4. Bhai Mohamad Adel...

    Hahaha... jualan mega Malaysia... hahahaha... jangan lupa bawak cash mari... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja