Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 July 2012

Kita Putar Lagi... Wang Besar... Wang Besar...

Hahahaha....Satu masa dulu.. dan sampai sekarang pon gua masih lagi minat nak tengok rancangan "Wheel Of Fortune" .... masa tue rancangan nih dikendalikan oleh Pat Sajak dan Vanna White....

Kalu dalam versi Malaysia plak...  ianya dinamakan "Roda Impian" yang mana dikendalikan oleh Halim Osman dan Siti Shahrizah (Eja) ... hahaha... memang best rancangan nih...

Satu dari kata-kata hikmat yang selalu diucapkan dalam rancangan nih aderlah "Kita putar lagi... Wang Besar... Wang Besar... " ... hahaha kan best kan kalu dapat wang besar setiap kali kita putar roda impian nih... best kan...

Cuma dalam satu senario yang gua nak citer nih.... hehehe... ini memang melampau.... bilamana pengamal media cetak dan elektronik milik Kerajaan Malaysia dan Media Prima dok giler ngan kerja spin dan putar belit fakta... yang mana akhirnya akan menjadi auta....

RTM dan Media Prima termasuklah para blogger pro UMNO/BN yang duduk dibawah Unit Media Baru (UMB) tengah dok giler sakan mengepow dan mengejar dana... lagi banyak dana yang masuk.. lagi kuat diorang akan spin fakta... semata-mata nak alihkan tumpuan rakyat..

Lu tarak percaya.. sila baca SINI... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja