Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 July 2012

Misteri Amuk Di JPM - Sambungan

Hahahaha... bagaikan misteri la bhai... amuk di Jabatan Perdana Menteri nih,,, hahaha ......Bukannyer aper... skrip asyik nak berubah jer.. tak tau yang mana satu betul.. jalan cerita dah berubah beberapa kali... hahaha...

Mula-mula ader 1 pedang samurai.. kemudian.. ader 2 pedang samurai .. lepas tue ader 2 pedang samurai dan pisau pemotong daging .... dah macam citer gangster Jepun dan Cina jer... pastue... kuar citer ader 2 pedang samurai, keris dan pisau pemotong daging...... 

Mula-mula cerita sepasang suami isteri... pastu .. tukar cerita kononnya kekasih... dan terkini .. pengikut setia.... taksub.. karut jer..

Mula-mula citer ader amuk biasa jer.. pastue ader citer Imam Mahdi... lepas tue... pesakit mental... aper barang ubah citer banyak kali nih...

Yang lagi best tue... mula-mula suami pelaku perempuan kata dier tak kenal Khalil Afandi... dier kata bini dier taksub dengan Internet... dier kata bini dier baru kenal jer Khalil Afandi.... lepas tue tukar pulak cerita yang dier laki bini lepak kat rumah Khalil Afandi di Seri Kembangan selama 4 hari.... hahaha... kata tak kenal.... hahaha

Lagi lawak biler mula-mula suami pelaku perempuan tue kata dier tak tau yang bini dier ikut Khalil Afandi pi JPM untuk menyerang JPM.... lepas tue... tukar citer bagitau yang dier antar bini dier (Muhdalina) dan Khalil Afandi pi ke Putrajaya .. pi JPM tue naik kereta dier... pastue dier blah katanyer... hahahaha

Wei... boleh percaya ka ini cerita... banyak sangat putar belit dier.. banyak sangat tak selari jalan cerita dier... ngarut jer... 

So.. lepas nih aper citer plak yang akan keluar... hahahaha ... mari kita semua tunggu untuk baca dalam gelak... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja