Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 July 2012

Cakap Tak Serupa Bikin

Cheit.... Aper daaa..... Cakap tak serupa bikin.... suruh ahli parti sokong himpunan oren... siap kuar memo arahkan semua turun dalam himpunan oren... tapi... diri sendiri bersekongkol dengan penyamun Isa Samad, Ahmas Maslan dan Najib Razak... aper punya pimpinan nih.... celaka betul...

Perangai macam taik nih dah banyak kali dah puak-puak celaka nih buat.... memang bagi masalah betul lar... itu hari.. semua ahli peringkat bawah diarahkan bantah AUKU... berduyun-duyun lar semua orang dok bantah AUKU... sampaikan student yang tak berparti pon sokong untuk bantah AUKU... tup..tup ... puak-pauk celaka dalam pimpinan nih bersekongkol maukan AUKU.... macam sial jer...

Siap kata bahawa tindakan diorang nih betul... berdasarkan undang-undang.... cheyy... nih dalam kes saham Felda nih... diorang kata tindakan diorang nih betul gak... berdasarkan kepada percaturan perniagaan.. berniaga mesti mau cari yang untung...

Bangsat betul lar.... pusing-pusing kasi tipu penyokong Pakatan Rakyat .... memang celaka betul lar... gua dah dapat agak statement macam nih la yang diorang akan guna...

Nanti... biler kalah dalam PRU13... salahkan pulak kepada pengundi hantu.... salahkan kepada SPR sebab tipu... sedangkan sendiri yang buat taik.. sendiri yang kasi sabotaj... sendiri yang macam sial .... samer sebijik perangai masa kalah kat Terengganu dulu... salahkan pengundi hantu.... tapi perangai sekor-sekor pimpinan PAS Terengganu masa tue lagi celaka daripada Ibrahim Ali... macam sial jer...

Wei... tolong aaa.. jangan khianat hasrat rakyat nak jatuhkan UMNO/BN pada PRU13... jangan taruh batu dan paku atas jalan rakyat ke Putrajaya... jangan jadi celaka... (pergh... pagi-pagi lagi gua dah maki hamun pentadbiran Kerajaan Negeri pimpinan Azizan Razak nih)....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja