Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 July 2012

Berdebat Seorang Diri? Memang Gila...

Hahahaha.... Bhai.... Malam nih ader orang akan berdebat seorang diri la bhai... memang gila punya kerja nih... mana ader dalam dunia nih berdebat seorang diri.... tak pernah ader... memang Malaysia is the best lar... Boleh masuk dalam buku rekod dunia Guiness Stout lar... hahaha

Sure kiter semua boleh berbangga dengan Hassan Ali (a.k.a Hassan Akidah) nih... sebab dier seorang jer yang mampu dan berani berdebat seorang diri... dier yang tanya soklan... dier yang jawab... dier yang tuduh... dier sendiri yang jawab...

Soklan dari Hassan Ali Jati dan jawapan dari Hassan Ali bekas Pesuruhjaya Pas Selangor... hahahaha .... "TWO FACE" dalam citer BATMAN pon tableu buat macam nih... hahahaha... bangga gua... hahahaha.... Mesti lepas nih kalu ader citer Batman yang baru melibatkan Two Face... gua nak cadangkan diorang supaya amik Hassan Ali sebagai pelakon.... pembawa watak Two Face... hahahaha

Giler meroyan dan glamer tahap dewa lar itu Hassan Akidah... hahahahahahaha... mana taknyer.... berdebat seorang diri? memang gila...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja