Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 August 2012

Abislah Gua...

Bhai... Gua dah dua malam nih lepak kat negeri yang JMF kongker... Maknernyer biler-biler maser jer puak-puak JMF nih boleh kepong rumah pak mertua gua dan lanyak gua... Hahahaha... Sebab gua dapat tau diorang cukup hangin dengan gua.... Cukup menyampah dengan gua... Hahahaha...

Gua paham perasaan puak JMF noh ... Yer la... Pada diorang nih... Mereka cukup sanjung dan jaga DEWA.... Mana taknyer ... Kalu DEWA bubarkan JMF nih... Maner depa nak cari makan... Takkan nak jadi guard... Takkan nak jadi bonzer... Takkan nak jadi gengster bagi pihak along plak... Hahahaha....

Abis la gua... Kat negeri dimana Bentayan kena belasah nih... Kat mana Bentayan kena halau nih... Diotang penduduk kampung semua taat dan hormatkan DEWA... Depa taksub kat DEWA... Depa sanjung DEWA...

Dan kat negeri ini gak... Walaupun ketua kampung korup... Rasuah... Salahguna kuasa... Tapi masih lagi penduduk kampung sanjung dan hormatkan ketua kampung... Sebab ketua kampung berparti biru gelap.... Hahaha... Macam haram kan... Hahaha

Aper pon... Satu jer gua nak nasihatkan puak JMF nih... Lu orang jangan jadi samseng taik kucing macam Geng Rusila... Jangan bhai... Lu orang jangan buat lawak macam tue... Hahaha...

Geng Rusila tue kepoh dan brani kat kawasan Rusila jer... Lu orang Geng JMF mana boleh camtue... Lu orang mesti lagi brani... Boleh cover 1Malaya... Hahahaha... Jangan buat malu bhai... Tolong aaa... Jangan buat malu...

Pergh... Karat biru gelap betul lar rakyat di negeri Pak Malau nih.... Hahahahahahaha.... Abislah gua....

3 comments:

  1. lu kalau nak escape, senang jer bhai... lu pergi lepak tengah laut... buat2 memancing.. hahaha.. kat Mersing kannnn...

    Itukan Ayah Chik punya peberet... kah.. kah.. kah... Selamat Hari Raya di tengah Laut bro...

    ReplyDelete
  2. Salam C++

    Semoga Allah melindungi miker. Kat banner blog Yong ada dua ayat. 3 orang sifu Yong bagi ayat itu untuk amalan selepas solat sekurang-kurangnya baca sekali. Untuk Maghrib dan Suboh, baca 7 kali. InsyaAllah miker selamat. Tawakkal kepada Nya.

    ReplyDelete
  3. Bhai ISA...

    Hahaha... tapi bhai.. gua takder la "berlakon" nak menyelamatkan orang kat tepi pantai... hahaha...

    Aper pon.. puak JMF nih bukan kenai pon pak mertua gua... hahaha....

    DeeDee Yong...

    Terima kasih sebab mendoakan keselamatan gua... hahaha.. InsyaAllah.. gua akan selamat... JMF ngan gua kamching la ... hahaha... sebab gua punya status lagi tinggi dari DEWA-DEWA kat Johor tue... hahaha ...

    Diorang dari belah Temenggong jer... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja