Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 August 2012

Dah Nak Skor Gol

Bhai.. aper lagi yang mampu kiter katakan.... Dalam keadaan kiter berpeluang dah nak skor gol.. Ader plak player dalam team kiter yang buat taik...

Boleh plak bagi peluang team lawan dapat penalti kick... amender la.. susah kalu dapat player macam "nokhorom" nih... Penat aaaa...

Kalu ikutkan... Kiter dah lead perlawanan bola tue... Tapi pasai ader player yang skrang nih dibangki simpanan buat taik.. Peluang sudah ilang.... Hampeh tul lar...

So.... Skrang nih kiter nak buat aper ngan player nih.. Nak terus kekalkan kat bangku simpanan ker atau terus buang jer daripada team...

Terpulang la kat player yang lain... Kat penyokong... Kat peminat... Kat ketua pasukan .. Dan jugak kat jurulatih...

Lu orang paham tak ayat metaforea gua kali nih.... Hahaha

2 comments:

  1. bagi rimau/boya kat zoo je eloknya....
    buang karen je simpan org macam ni

    ReplyDelete
  2. DeeDee Solo Mum...

    Rimau dan boya kat zoo pon takmo... nak termuntah diorang....

    Patut ikat kat pokok kelapa dalam keadaan bogel.. pastu lumur ngan kerengge... hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja