Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 August 2012

Sudah Kuchut Ka?

Hahaha... gua nak tanya nih... sudah kuchut ka? Tulur sudah tarak ka... sudah ilang ka... hahahaha... mana pegi sekor-sekor mangkuk ayun yang gua listkan kat bawah nih...

1. Abdullah Sa'amah
2. Mufti Pahang (Abdul Rahman Osman)
3. Hassan Ali
4. Zulkifli Nordin
5. Ibrahim Ali
6. Nasharuddin Mat Isa
7. Jamil Khir Baharom
8. Mashitah Ibrahim

Hahaha... mana pergi semua mangkuk-mangkuk nih.... takkan takmo nak komen mender pon... terutama sekali Abdullah Sa'amah... kan dier kata itu hari MCA bukan kafir harbi... hahaha.....

Pasai aper gua kata macam nih... cuba lu baca SINI...

4 comments:

  1. Selamat Hari Raya bro... dah lama tak baca blog sebab raya sakan. Pagi ni gua kena start bertarung balik sebab duit dah habis.

    ReplyDelete
  2. Kena tambah satu lagi:
    9. FZT

    ReplyDelete
  3. c++,

    ni bukan jenis 'bayaran cash' yang dilalakkan oleh fzt ke?

    ReplyDelete
  4. Bhai Waris...

    Pow ajer duit raya anak lar... hahaha... bak sini abah simpankan duit raya tue.... hahaha... ayat skema gua... hahahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...

    FZT ... Kalu Yamaha FZR bagoosh lar... ini FZT... kira macam cap ayam jer... hahaha

    Bhai Hussin...

    Gua rasa bukan cash lar.. tapi credit... macam credit card jer... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja