Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 August 2012

Punyalah Terdesak...

Hahaha... Punya la terdesak untuk memulihkan imej PDRM yang dah tercalar teruk masa BERSIH 3.0 pasai belasah orang awam macam dah dirasuk hantu atau jin... Jadi... Terpaksalah keluarkan satu iklan tv yang memaparkan PDRM prihatin.... Hahahaha

Tadi sejurus selesai perutusan Hari Raya dari Najib Razak dan keluarga serta Muhyiddin Yassin dan wife... Tetiba jer ader satu iklan khas yang memaparkan imej "baik" PDRM... Lakonan Fahrin Ahmad kat dalam TV3... Hahahaha...

Dalam iklan tue dipaparkan bahawa anggota PDRM memang baik dan prihatin terhadap rakyat marhaen...

Walhal senario yang semua dapat lohat dalam YouTube... Anggota PDRM bertindak macam kerasukan hantu atau jin... Hahahaha

Aper pon... Imej dah teruk bhai... Yak payah la nak cover-up macam bagoosh.... Gua tak kata la semua anggota PDRM macam siot... Tapi orang kata kalu ikut nisbah tue .... 8 yang macam kerasukan hantu atau jim manakala yang okeh cuma 2 jer.... Hahahaha

Marah lagi lar anggota PDRM ngan gua nih... Hangin lagi lar diorang... Hahaha... Nak buat camana... Itu realitinyer bhai... Hahahaha

2 comments:

  1. insiden 4 lawan satu kat pot dixon tu menyokong siaran tv tu kot. ha ha ha

    ReplyDelete
  2. Bhai Hussin...

    Hahaha... yang itu exclude kot... depa kata yang itu kes terpencil... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja