Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 August 2012

Kita Pegang Kata-Kata Anwar Nih

Bhai... lu dah baca ker statement yang Anwar Ibrahim bagi kat media tue... kalu blum... sila baca di Malaysiakini..... Biler dah baca... sila pegang kenyataan tue aaa... pegang baik-baik.... kalu PR menang nih dan ambilalih pentadbiran Kerajaan Pusat... kita nak Anwar Ibrahim menguatkuasakan aper yang dier cakap tue...

Kita pegang kata-kata Anwar nih yer bhai.... hahaha... kalu lain kali Anwar Ibrahim kata lain plak.. kiter ramai-ramai ketok kapla dier.... hahahaha

Ingat Nuar... Lu sudah cakap.. dan lu kena buktikan... hahaha

6 comments:

  1. lancau lah gebang kosong...ye ye je tak tinggal kat putrajaya padahal itu adalah impian anwar sejak dalam lokap lagi.

    ReplyDelete
  2. Layak ke DS Anuwar ni jadi PM...kes liwatnya sahaja bukan sekali, penyokong LGBT pulak tuu...satu lagi berfahaman pluralisma dalam agama dan tolak hudud ....PAS pulak sokong orang macam ni, macam takda prinsip perjuangan!
    Jadi dalam PRU akan datang segenap rakyat akan menolak PR dari menjejaki Putrajaya....Insyaallah.

    ReplyDelete
  3. to Anon@unknown, AUGUST 27, 2012 12:14 PM....lick yer own a$$ ... impian sapa pun nak jejak citadel Putrajaya. Sama macam Naji*, Monye*-deen, Ka*pal.. so on. So what's wrong apa masalah DSAI jadi PM nak duduk situ pun kalu PR menang? Idiot!

    tungkaran hati, lu betui ker ahli PAS atau penyokong PAS dulu ni? Lu pecah hati, gua suspect, sebab lu sendiri tak istiqamah & mujahadah kot ni? Have a big heart! See the bigger picture! DSAI bukan segalanya & negara kebajikan is a few steps closer to wot we gonna do next. Lu sama saja PAS Bagan mana tu yg kat Penang ...kecoh la aje. Moron!

    ReplyDelete
  4. hanz.. tungkaran tu cachai UMNO piaw maaa!! takde jenih mcm tu ahli@penyokong PAS derrr! phuii!

    ReplyDelete
  5. Bhai Anonymous...

    Hahaha... memang impian Anwar Ibrahim pon.. sejak dari dulu lagi... cuma la nih kot dier malu alah kat rakyat... hahaha

    Bhai Tungkaran Hati...
    Gua paham lu terpaksa nak menyedapkan hati ngan statement lu tue.. takper... nanti kiter tengok yer... hahahaha

    Bhai Hanz Newman...
    Sabor bhai... chai UMNO/BN macam tue ... tak payah nak marah bagai... diorang dah dididik macam tue.... nak bagi diorang sedor... tak tau la camana... hahaha

    Bhai BudakBalun...

    Hahahaha.... ayat lu memang skema... hahahaha

    ReplyDelete
  6. aku lebih pegang kata kata dia nak turunkan minyak, turunkan harga kereta,letrik dan lain lain untuk kurangkan beban rakyat...rumah tu kau nak duduk ke nak buat muzium ke nak buat reban ayam ke..tu ko punya pasal

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja