Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 August 2012

Senang Kerja BN

Bhai.... cukup senang kerja BN la nih... bukan susah pon nak kekalkan kuasa.... cukup sahaja dengan menggunakan pengaruh UMNO untuk buat semua kerja kotor dier... hahaha... UMNO plak sebenarnya ramai pensimpati... (sympathizer) .... semua pensimpati ini memang satu kapla... satu tujuan diorang.... samer jer agenda diorang.... agenda diorang aderlah "Ketuanan Melayu" ...

UMNO selama nih selamat kerana dier memang mempergunakan agenda "Ketuanan Melayu" nih sampai tahap DEWA... hahaha... orang Melayu dimomokkan akan kehilangan kuasa... kehilangan pengaruh... kehilangan superioriti... semua mudah dilakukan dengan mencucuk jarum-jarum perkauman..

Macamlah Melayu nih senang sangat nak hilang kuasa.... hahaha... Aper guna ader Raja dan Sultan kalu Melayu senang nak hilang kuasa.... Atau ..... memang Raja dan Sultan sumer sudah kena beli oleh orang bukan Melayu..... hahahaha.... lelong... lelong.....

UMNO tau... kalu dier nak kekal selamat dan BN kekal memerintah.... aper yang dier perlukan aderlah dengan mencucuk jarum perkauman.... Cina, Melayu dan India.... dan itulah yang sedang UMNO mainkan.... kalu tidak camana boleh kuar statement dari Hassan Ali.... Ibrahim Ali.... Nasharuddin Mat Isa.... Karpal Singh.... Mansor Othman..... Hadi Awang... dan ramai lelain lagi.... hahahaha... semua tue aderlah mainan UMNO/BN jer tue..... dan  secara otomatiknyer... ramai ahli politik kat Malaysia nih jenis bangang.... jenis mudah kena main dek UMNO.... jenis mudah mengelejat dengan agenda UMNO... jenis yang tak dapat baca langkah UMNO....

Hahahaha... abis la... UMNO/BN menang lagi la PRU13 nih.... hahahaha.... HIDUP UMNO.... hahaha....

Kenaper la kiter selalu dapat pemimpin politik yang jenis bangang nih aaa.... agak-agaknyer ... diorang semua nih naik pasai ahli/penyokong/pengundi yang tahap lagi bangang kot..... pasai tue la diorang dapat naik.... jadi pimpinan...

Yer la... biasa yang bangang akan lantik sesiapa yang kurang bangang dari dier... hahahaha... pasai tue la kot....

2 comments:

  1. Apa kata kita anjurkan kursus khas kepada semua YB PAS dan PR supaya dapat membuat kenyataan atau press statement yang betul. Kita masuk customer services dan geraksaraf sikit supaya mulut tu tak terlepas cakap tak ketahuan.....

    ReplyDelete
  2. Bhai Ahmad...

    Tabley nak buat lar... nanti diorang kata tak wala' dan thiqah dengan diorang... hahaha... diorang kan rasa lagi bagoosh dari kiter... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja