Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 August 2012

What Say You

Hahaha... When MCA stressed their objection on HUDUD.... What say you Abdullah Sa'amah.... Hahaha... We really need your fatwa's...

Hahahaha... Speaking London lagi gua... Terlupa yang baru dua tiga hari gua dok tibai rendang daging rusa... Hahaha...

So ... Abdullah Sa'amah .... Biler lu mau kuarkan fatwa lagi aaa... Itu MCA dah kuar statement tue... Takkan lu senyap jer lepas dapat RM2 juta... Hahaha.. Itu sikit jer... Kalu dapat RM 2 bilion tue lagi la mantop... Hahaha

Lagi satu... Gua nak tunggu plak aper komen puak-puak UG pasai kenyataan MCA nih... Itu hari diorang tibai DAP jer... Kenaper puak UG nih lupakan pasai MCA... Ker ader deal kot ngan MCA .... Hahaha

Lagi satu... Mana pegi Hassan Ali... Dier dah murtad ker? Hahaha... sekor lagi si Zulkifli Nordin tue mana pergi... Senyap jer... Dah tersadai koma kat ICU ker... Hahaha ... Ibrahim Ali gua dah tau pasai aper dier takmo nak komen mender pasai MCA tue.... Dier taknak pi berjihad ngan MCA pasai... Pasai bini dier tak kasi..... Hahahahahahaha

2 comments:

  1. Salam C++

    Mana tok guru tu tau speaking! Tok guru tu pandai bahasa Arab je...apenamer jihad, infaq, wassatiyah? Kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. DeeDee Yong...

    Opps... I did it again... hehehe.... gua ingat tok guru tue terra... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja