Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 August 2012

Elok Juga Kalu ...

Bhai.... gua rasa aaa... elok jugak semua orang UMNO dan komponen BN memenuhi semua ruang dalam Stadium Bukit Jalil yang kapasitinya cuma 90 ribu orang sahaja tue... jadi... boleh la kiter tau... berapa diorang nak twist dalam akhbar bilangan yang hadir.... hahaha

Biler semua dah masuk dalam tue.... hahaha... aper lagi tunggu..... tutup semua pintu keluar stadium tue.... dan suruh FRU lepaskan Gas Pemedih Mata masuk dalam Stadium tue... kiter tengok aper macam jadi kat orang UMNO/BN yang berkumpul kat dalam tue sempena Sambutan Ambang Merdeka.... hahahaha

Kan ker itu hari orang UMNO/BN dok kata pasai aper jadi huru hara kat KL masa Bersih 3.0 dan Bersih 2.0 ..... semua tue sebenarnya pasai tear gas la... pasai gas pemedih mata dan water cannon lar.... so.... elok juga kalu bagi plak orang UMNO/BN rasa penangan gas pemedih mata nih kat dalam Stadium Bukit Jali tue... mesti baru diorang tau...

Tapi sure la... diorang takkan huru hara punya... diorang kata takder mender pon ngan gas pemedih mata tue..... hahahaha ......

Ader brani ker FRU lepaskan gas pemedih mata kat orang UMNO/BN nih??? hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja