Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 August 2012

Blogger Cakap Merapu Setelah Dibeli

Hahaha.... Semenjak dua menjak nih... Setelah kena beli... Setelah dapat pingat... Penulisan dalam blog pon sudah tak serupa dulu... Hahaha... Yer la dulu indipenden... La nih sudah kena ikat tulur dier... Hahahaha

Dulu bukan main citer pasai Freedom of Speech... Itu masa belum kena beli lar... Masa belum dapat pingat... Masa lepas kena pecat dan buang dari kerja... Hahaha... Itu masa takder kerja...

La nih biler dah dapat balik jawatan... Biler dah dapat sen... Biler dah dapat pingat mender... Biler dah kena beli... Cakap pon sudah terbalik...

Skarang kalu sudah sokong dengan undang-undang nak sekat Freedom Of Speech... Memang sudah sokong abis tue.. Siap bekap lagi ader la... Hahaha

Dulu masa kena saman... Bukan main bising pasai Freedom Of Speech... Pasai wistleblower... yer la... Masa rue dier fikir dier la master of wistleblower... Hari-hari dedahkan itu ini..

La nih sokong plak akta yang mengekang dan cuba untuk menjahanamkan wistleblower... Malah skrang sedang mendefendkan Seksyen 114A Akta Keterangan 1950...

Aper la si Rocky Bru nih... Nampak sangat la jenis mudah kena beli... Nampak sangat jenis tabley pakai punya worang... Nampak sangat lar jenis tunggu sen masuk.. Hahaha...

Teruskanlah RockyBru ooi... La nih orang sumer dah tak percaya dah aprr lu tulis... Sebab semua orang dah tau yang setiap penulisan lu tue sudah kena beli... Hahaha... Orang sumet fah tak respek sama lu dah... Hahaha... Tak kemana jenis orang macam nih... Samer macam Kickdefella.. Takder istiqamah... Jenis kebuloq duit jer... Hahaha

So skrang nih.. Lu kena provekan kat kitorang sumer yang lu takder kena beli... Sebab kalu ikut Seksyen 114A tue ... Keperluan untuk mengesahkan sesuatu itu bukan pada kitorang.. Tapi pada diri lu... Lu kena buktikan bhai... Hahaha...

Sokong lagi Seksyen114A ... Kan dah kena kat lu balik... Hahahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja