Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 August 2012

Kalu Ditakdirkan...

Bhai dan DeeDee skalian........ gua nak tanya lu orang satu mender nih... mender yang best.... mender yang bukan mustahil untuk dapat... mender yang insyaAllah semua orang yang beriman akan dapat...

Bhai.... kalu ditakdirkan lu dapat malam lailatulqadr ...... malam yang terbaik dari seribu bulan..... kalu ditakdirkan Allah Taala lu dapat malam Lailatul Qadr tue... agak-agak aaaa.... aper permintaan dan doa lu....

Share la skit kat kengkawan semua nih.... hehehe

Gua aaaa.... gua kalu ditakdirkan oleh Allah Taala, Tuhan Sekalian Alam, Tuhan yang Menghidupkan dan yang Mematikan, Tuhan yang menjadikan bulan dan matahari..... kalu ditakdirkan gua dapat malam Lailatul Qadr tue... satu jer lar permintaan / doa yang gua nak buat....

Gua punya permintaan aderlah "untuk berada disamping Allah Taala didalam syurga" ... itu sajer permintaan gua....  amacam .... okeh ker permintaan gua nih? ....

6 comments:

  1. Agak "demand" bebenor permintaan lu Bro,tapi aku doakan dimakbulkan Tuhan hendaknya..hehehh

    ReplyDelete
  2. Wah...banyak ulasan bakal menyakitkan hati hati mereka mereka yang busuk kepada kebenaran dan gila kepada dunia.

    Kalau takdirnya pada ana......Ya Allah ku pohon keredhaan mu dunia dan akhirat dan pastinya syurga paling dekat kepada Rasulallah dengan penuh pengharapan. Amin.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.... anak bulan telah kelihatan. Esok gua raya bro.

    ReplyDelete
  4. Bhai Zack...

    Skali skala demand aper salahnyer bhai... bukan ngan orang lain... hahaha... ameen...

    Bhai Ahmad...

    Hahaha... nak buek camana bhai... lumrah donia.... hahaha

    Gua ameenkan doa lu tue.. InsyaAllah...

    Bhai Waris...

    Wei.. raya awal nih... hehehe.. errr ... raya "keling" ker? hahaha... jangan mare...

    ReplyDelete
  5. Raya sakan bro... tak kira raya apa. Janji raya... hahaha...

    Syukur pada Allah dikurniakan rezki yang melimpah berkali ganda jika dibandingkan dengan gaji ahli parlimen... Alhamdulillah

    Tak perlu makan rasuah dan tak perlu beri rasuah. Cuma sikit stress je...

    ReplyDelete
  6. 1) Gua nak minta, gua dan seluruh keturunan gua dapat lepak dengan Rasulullah dalam Syurga.
    2) Gua minta semua doa orang mukmin untuk gulingkan kerajaan bn dimakbulkan.
    3) Banyak nih gua nak minta, tapi malas nak taip.. hahahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja