Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 August 2012

Tarif Air Tidak Naik?

Biaq betul Noh Omar ooi... macam mana lu lu boleh konpiden yang tarif air tidak naik lepas Langat 2 beroperasi.... aper jaminan yang lu boleh bagi... hahaha

Okeh.... kalu Noh Omar teringin sangat nak jalankan operasi Langat 2 tue... aper kata Kerajaan Selangor benarkan jer buat... tapi... buat loji jer... air kena amik dari sumber tempatan... kan air mentah berlambak kat Selangor...

Itu hari Noh Omar dan Syabas kater.. yang problem cuma air terawat jer... jadi maknanyer bekalan air mentah takder masalah la kan... hahaha... so... Langat 2 tue boleh buat... cuma saluran air dari Pahang jer yang takder... amacam...

Amik jer bekalan air mentah dari dalam sumber Selangor sendiri... hehehe....

P/S : kalu lu nak tau... isu sebenarnyer aderlah.. bayaran tunai kepada Pahang atas pembekalan air mentahb tue yang UMNO/BN nak sangat tue... depa ader syer la... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja