Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 August 2012

Anugerah Juara Lagu 2012 (AJL 2012)

Amacam .... kalu lagu "Janji Ditepati" menang Anugerah Juara Lagu 2012 (AJL 2012) .... mesti gempak kan... hahahaha.... kalu ikut rating kat Youtube tue.. rasanyer album dah boleh cecah Triple Platinum dah... hahaha


Parody jer nih... hahaha.. jangan mare.... 

5 comments:

  1. kah kah kah lawak gila bhai... hang edit kat wikipedia tu ke?

    ReplyDelete
  2. Salam, boleh jadi millionaire Rais!

    ReplyDelete
  3. salam bro.. mohon bertukar pautan blog..tq

    ReplyDelete
  4. Bhai Noob...

    Gua mintak kawan gua buat... dier ader akaun kat situe.. hahaha

    DeeDee MK...

    Hahahaha... kalu kat Indon ... dah lama dah Rais Yatim jutawan.... hahaha

    Bhai Hangit...

    Takder halnyer... boleh jer..

    ReplyDelete
  5. kt youtube tu sbb dah kontroversi bukan semua org tgk kerana suka

    KLIK Politikus China dihukum mati kerana rasuah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja