Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 August 2012

Statement Itu

Hahaha... Bhai... Kalu lu nak tau.. Statement yang Nasharuddin Mat Isa cakapkan petang tadi tue samer sebijik ngan aper yang Hassan Ali selalu cakap.... "Saya tidak berniat untuk masuk UMNO"... Hahahaha

Macam hampeh kan...

Aper daa.... Tak abis-abis lagi nak buat cover-up... Hahahaha... Siap cakap saudara seagama.. Saudara seiman... Hahaha... Macam hampeh...

Dalam pada tue boleh plak suruh PAS bubarkan perjanjian dengan Pakatan Rakyat... Hahahaha...

Udahler Nasha ooi... Orang sumer sudah tarak percaya apa lu cakap.. Hahaha.. Statement sebijik sebuntat geng UG... Hahahaha..

3 comments:

  1. ayat2 dia power. pelembut presiden yang dok pantau ngan sua. mungkin yang dok tunggu sebleum buka mulut. signal pun boleh jadi.

    nasha tak leh beza "over my dead body: dengan "kita tidak akan laksana hudud". harap2 yang dok pantau tak rabun macam dia... kalau rabun konfirm nasha "jambatan" pemghubung pas umno, bukan kerana lain

    wallahu'alam

    ReplyDelete
  2. Bhai.., lu dah ukur ketebalan kulit malaun tu ke belum...???

    Lu tolong kira lapisan kulit babi ada berapa inci tepek kat muka dia... hahahaha...

    ReplyDelete
  3. Bhai Hussin...

    Hahaha... dah berapa lama dah pantau... tak selesai-selesai lagi... dulu masa Hassan Ali buat meeting dalam gelap ngan blogger UMNO pon diorang cakap akan pantau... hahaha

    Bhai ISA...

    Khinzir pon tak mau kulit dier digunakan sebagai tempek muka mamat tue... Khinzir pon tak rela... hahaha... Khinzir pon kata najis aaa muka mamat tue... Lagipon khinzir tue selalu berzikir dan bertahmid kepada Allah Taala...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja