Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 August 2012

8 Jam

Pergh... baru jer solosai menengok filem 8 Jam ... kisah disebalik hidup banduan akhir... banduan yang akan dikenakan tali gantung.... banduan yang dikenakan hukuman mati mandatori..... yang dibintangi oleh Shaheizy Sam dan Yana Shamsudin


Best citer nih... dalam citer nih kita dapat dalami hakikat insan... hakikat hidup... asbab dan sebagainyer... Aksi memang best... marvelous... bab aksi gua bagi 5 bintang... hahahaha...

Aper daa gua melayan citer Melayu nih aaa... hahaha... sajer jer buang masa skit mensetup gua punya Media Center sambungkan kat gua punya TV CRT brand cap ayam... hahaha ... HDD Space ader 2 TB... so aper lagi... setkan la automatic torrent searching ... jadi... skrang ader beratus citer best dalam HDD tue... hahaha..

Dari citer mat saleh sampailah ke citer melayu... wife gua suruh download torrent korea... tapi gua takmo... hahaha... dier ndak.. dier download la sendirik... hahaha

1 comment:

  1. cuba lu cerita sket mcm mana nak buat donload and pakai auto searching torrent tu...aku nie buta it sket... step by step dia...mmm sori bhai off topic langsung dari blog lu nie

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja