Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 August 2012

Peluang Buat Duit

Bhai... Tadi gua nampak ramai kena saman oleh Polis kat Kemaman nih... Semua pasai kesalahan membuat pusingan U kat satu jalan nih... Memang la kalu kawasan tu tidak dibenarkan membuat pusingan U... Memang patut la semua orang kena saman... Harga saman tue lebih kitabg RM100 bagi kesalahan tersebut....

Yang gua rasa ramai tak puas hati sebab... Tanda tabley buat U turn tue semalam takder... Dan selama nih pon takder... Tetiba jer pagi nih tercongok ader tanda tabley buat U turn kat situe...

Maknanyer diorang baru pasang la itu tanda no U turn.... So ... Ini kiran macam perangkap la... Tetiba jer ader... Dan takder pon makluman sebelum perlaksanaan....

Kalu sorang kena RM100.... Kalu 100 orang yang kena... Berapa dah fapat... Info yang gua dapat... Diorang buat operasi nih sejak dari pagi... Maknanya... Sampai la nih... Mau lima enam ratus kenderaan yang kena.. Motor especially la kena...

Walhal bukan tabley diorang bagi warning jer ker... Ini tidak... Sajer nak dajalkan rakyat... Nak kutip collection untuk PRU13 kot... Macam haram jer buat perangkap macam nih... Siot jer la... Semua macam celaka mendajalkan rakyat...

Ini semua peluang buat duit nih....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja