Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 August 2012

ATM Patut Beli Kuratas Nih...

Benda nih namanyer Kuratas @ Vaudeville. Tinggi 12 kaki 5 inci dengan berat 4.5 tan. Enjin diesel ... Jangan ingat benda nih boleh digunakan untuk melawak... nanti tak pasai-pasai kena tembak ngan peluru BB....  ATM patut beli Kuratas nih... hahaha... baru la padan Angkatan Tentera Malaysia....  harga murah jer...


Oh yer .. lupa nak citer pasai "real life mecha" nih... hahaha... buatan mana lagie kalu tak negara matahari terbit.. Jepun .... Produk keluaran Suidobashi Heavy Industry. Ianya dibuat/dibina oleh pakar besi/artis Kogoro Kurata, kalu ikut gambar kat atas nih... ala.. yang pakai tuala good morning kat atas kapla dier tue... katanyer dier buat benda alah nih untuk masuk pertandingan Wonder Fest 2012.... ntah ler...

Yang pasti... kiter boleh naik dalam dier.. ader master-slave joystick dan touchscreen interface, tangan robot nih boleh dikawal dengan alatan Kinect, boleh digunakan untuk buat lawan tinju... hahaha... mampus Mohammad Ali.... Yang pasti dier ader dua BB Gatling guns yang boleh menembak sehingga 6,000 peluru BB seminit, ikut kata Plastic Pals lar .... hahaha.


Oh .. lupa nak bagitau... robot mecha nih ader kamera kecik dan boleh detect kalu lu senyum ... kalu lu senyum.. otomatik dier akan tembak BB kat lu... nasib la lu... hahaha.. Designer dier kata.. dier takder hajat nak perdajalkan orang lain.. hahaha.. sesajer suka-suka jer.... Tapi boleh digunakan kalu nak masuk pertandingan perang antara robot-robot... hahaha

Kalu nak beli satu... boleh order,  Harga taklah mahal mana.... ader banyak pilihan warna dan senjata... hahaha.... Model asas jer cuma berharga USD$1,353,500, .... so kalu Rosmah Mansor nak beli.. senang-senang jer dier nak beli... ala... lagi murah daripada cincin RM24 juta... hahaha

Aiyark... anak gua mintak nak order satu la plak... dah takmo nak main AngryBird... tak best... hahahaha... mampus... mana nak cari duit nak beli nih....

2 comments:

  1. Bhai! tolong tulis posting jawapan posting cenangau tu. Gua nak publish kat MP. Tulis skema sikit. Gua nak translate gila babat woo! hehe

    ReplyDelete
  2. Bhai TheSniper...

    InsyaAllah bhai... hehehe.... gua akan kompilasikan... hehehe...

    tapi satu jer... gua kena tulis maklumat sipi-sipi jer.. takut nanti ader yang terkujat.. mampus kojol plak... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja