Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 August 2012

707 KM/J

Pergh... saper yang drive keter macam pelesit nih.... hebat.... dah dekat nak break sound barrier dah... Sound barrier aderlah 1236 KM/J ...... ini yang bawak kereta 707 KM/J nih... memang dah kira hebat...

Tapi... lu jangan silap aaa bhai... rekod kelajuan kenderaan di Malaysia selaju 707 KM/J nih bukan dibuat oleh kereta Buggati Veyron yang harga dalam RM6 juta milik DEWA tue... tapi ... ala... keter cikai jer... hahaha...

Kelajuan ini disahkan oleh POLIS melalui satu saman ekor.... hahaha... hebat kan...  nak tau citer lanjut... baca kat SINI .. hahahaha

3 comments:

  1. weiii... itu keta kelisa anak gua laaa... http://ikutsukaakuisa.blogspot.com/2012/08/apa-punya-sialan-daaaa.html?zx=14d76a80f8f819dc

    ReplyDelete
  2. Bhai ISA...

    Pergh... kelisa jer boleh buat laju tue... jadik.. aper kejadahnyer membazir RM6 juta beli Buggati Veyron... hahaha... wei.. berapa ratus ribu harga plet keter anak lu tue?? hahaha... mesti lagi mahal dari RM520k kan..... hahaha

    Bhai New Hope...

    Dier bawak laju tue kat Bagan Ajam... hahaha.. pasai tue la boleh cecah 707km/j ... kalu dier bawak kat KL... rasanyer boleh cecah 1236 km/j ...... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja