Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 August 2012

Ada Yang Dah Kena Angkut?

Gua dapat SMS berbunyi...

"Dengar citer ada yang dah kena angkut... Betul ker? Ramai pulak tue"

Tolong kalu sesapa ader maklumat lanjut pass-pass la kat gua kasi sahkan info nih.....  Tolong aaa... isu tengah panas malam nih....  Takkan pasai baju kuning pon boleh kena angkut... bukan ker Mahkamah pernah bagitau bahawa baju kuning nih bukan ancaman... bukan toksik.... hahaha

3 comments:

  1. Bhai! seb baik FRU Ipoh semua pegi KL. http://mediaperak.com/2012/08/30/janji-merdeka-sekitar-ipoh/

    ReplyDelete
  2. Bhai TheSniper...

    Aik.. takkan abis semua FRU Sungai Senam tue diangkut pi KL... hahaha... takkan takder yang tinggal... hahaha

    ReplyDelete
  3. Alamak... sayang nye gua tak dapat join hari ni. Padahal cuma jarak 20km je dari rumah gua.

    Market tengah cantek malam tadi. Tu pasal gua melekat depan PC. Tak ambik tau pun pasal janji capati ni.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja